• Sinpro Fiberglass

Taishan fibre tioata atamai gaosiga laina poloketi ma se galuega fa'aletausaga o le 600000 tone o alava tioata na tulaueleele i le sone fa'ata'ita'iga o le toe fuata'iga atoatoa o Shanxi.

Taishan fibre tioata atamai gaosiga laina poloketi ma se galuega fa'aletausaga o le 600000 tone o alava tioata na tulaueleele i le sone fa'ata'ita'iga o le toe fuata'iga atoatoa o Shanxi.

I le aso 8 o Aokuso, o le "600000 tone / tausaga maualuga-faatinoga ipu tioata atamai gaosiga laina galuega faatino" a Taishan Glass Fiber Co., Ltd. faailoa mai e Shanxi atoatoa o le toe fuata'iga o sone na sainia aloaia, faailogaina le amataga o le fausiaina o Taishan tioata. galuega fa'avae sone toe fuata'i atoatoa fiber.O le faʻatinoga o lenei poloketi e taua tele i le faʻaleleia o le maualuga o le atinaʻeina o fuifui o le vaega uma o fale gaosi oloa o meaola faʻasolosolo i le Itumalo o Shanxi ma le fausiaina o se alava maualuga maualuga ma faʻapipiʻi alamanuia maualuga i Saina.
1

O le poloketi a Taishan alava tioata atoatoa suiga sone faavae ua fuafuaina e aofia ai se vaega o le 855 mu, faatasi ai ma se tupe teufaafaigaluega o 7 piliona yuan.O lo'o fuafua e fausia ni fa'alava tioata fa'atino e fa o lo'o fa'atinoina le fa'atinoga o le fa'aogaina o tane fa'aaofuofu uaea uaea fa'asoa laina fa'aletausaga o le 150000 tone e fa'asolosolo, e fa'atatau i le fa'atinoina o le gaosiga ma le gaosiga o mea fa'alava tioata eseese e pei o le ta'amilosaga sa'o, ply vulu. , alava tipi pupuu, alava tipi umi ma nila lagona, ma le tau o galuega faatino faaletausaga e mafai ona oo atu i le 3.6 piliona yuan.

I le avea ai o se mea mama ma maualuga-malosi, fiber tioata e faʻaaogaina lautele i lalo.Taishan alava tioata o le lala autu o Sinoma faasaienisi ma tekinolosi alamanuia mea fou i lalo o le atinaʻe tutotonu Saina Building Materials Group.O le lalolagi e tolu sili ona tele ma lona lua sili ona tele fa'atau ipu tioata maualuga i Saina.O se tulaga fa'ale-atunu'u gaosiga fa'ata'ita'iga siamupini ta'ito'atasi ma le malosi fa'aletausaga o le 1.25 miliona tone.O le faasologa o oloa o loʻo faʻaaogaina lautele i vaega eseese o le tamaoaiga o le atunuʻu ma faʻatau atu i le silia ma le 70 atunuu ma itulagi.

O le galuega faatino faavae sone suiga atoatoa o le faavae sili ona fuafuaina o Taishan fiber tioata i fafo atu o le laumua.O le a faʻaaogaina le tele o faʻavaomalo faʻavaomalo faʻasao malosi ma faʻaitiitiga faʻatekonolosi faʻaitiitiga ma masini atamai faʻapitoa e suʻesuʻeina tutoatasi ma atiina ae e fausia ai se laina gaosiga otometi ma atamai i le faagasologa atoa, ina ia ausia se maualuga maualuga o le gaosiga lelei, faʻasao malosi ma le siosiomaga. puipuiga, ma le puleaina o faamatalaga.


Taimi meli: Aukuso-11-2022